Over mij

Verlangen, Verantwoordelijkheid, Voldoening.

Hi! Ik ben Jola, droombaancoach, getrouwd, moeder van twee energierijke meiden en sportieveling, wonend in gemeente Utrecht.

Met mijn achtergrond als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in onder andere ACT, lichaamsbewustwording, de werking van het stresssysteem en zet ik onder andere methodes van mindfulness en het kernkwadrant in om inzichten te creëren bij de ander. Met mijn eigen talenten en eigenschappen zoals nieuwsgierigheid, empathisch vermogen, ervaringsgerichte manier van werken ben ik betrokken bij jou als mens. Ik hou er van om in verbinding te staan met de ander, maar ben ook iemand die er niet voor schuwt om de confrontatie aan te gaan om de ander bewust te laten worden van zijn/haar gedachten, gedrag en patronen.

Graag help ik jou, hoogopgeleide vrouwelijke dertiger, om weer in contact te komen met jezelf en jouw eigen verlangens waardoor jij gaat voelen wat je wilt in jouw werkend leven en dit durft te veranderen. Met het maken van krachtige keuzes en de regie te nemen kom jij in de flow en creëer jij voldoening in jouw leven.