Aanbod overig

Hier staan de diverse workshops, trainingen, webinairs en challenges die ik organiseer en geef. Soms zijn deze gratis en andere keren geef ik deze voor een bepaalde organisatie of stel ik zelf een groep samen met gelijkgestemde en geïnteresseerde mensen die aan zichzelf willen werken.

Hoe herken jij STRESS?

We starten met deze gratis challenge op 20 januari, twee weken lang ontvang je van mij op verschillende momenten van de week in totaal 6 mails met hierin vragen, tips, oefeningen en uitleg over hoe jij in contact kan komen met jou signalen. Hierdoor ben jij je bewuster van jezelf, ga je bewuster de dag door en signaleer jij eerder waar je behoefte aan hebt. Doordat dit gebeurd kan je (andere) keuzes maken ten behoeve van jezelf. Merk jij dat dit jou aanspreekt?

De checklist zit ook verweven in de challenge en ontvang je dan zowiezo gaande weg, maar wil je de signalen checklist nu al ontvangen? Dan kan dat uiteraard! Of wil je de checklist eerst bekijken voor je besluit mee te doen met de challenge, be my guest!

  • Workshop I Webinair ‘Herken je talenten’
  • Workshop ‘Hoofd uit, lijf aan!’

Wil je nu al meer informatie? Of twijfel je over iets wat je hierboven hebt gelezen, zorg dan dat je contact opneemt en dan kan ik je informeren naar de mogelijkheden of je vraag beantwoorden, dat doe ik namelijk met alle liefde!

.