1 op 1 loopbaan coaching

Heb je een concrete loopbaan vraag? Kom je op een specifiek punt niet verder en wil je hier graag hulp bij? Past je hulpvraag niet bij één van mijn andere programma’s? Of wil je gewoon graag samen even kortsluiten wat voor jou de beste aanpak is?

 

Plan een gesprek in waarin we samen gaan kijken wat er nodig is om jou loopbaan (weer) die kant op te krijgen naar waar jij naartoe wilt. Ik geef aan de hand van ons gesprek advies over hoeveel sessies ik denk dat wij hiervoor moeten inplannen en vertel je welke investering daarbij hoort. Je zit dan nog nergens aan vast, maar hebt dan wel een idee en gevoel bij hoe het is om met mij samen te werken. 

 

Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Vul je gegevens hieronder in en binnen 5 minuten krijg je een bevestigingsmail binnen (check ook even je SPAM).  Na het invullen neem ik zo spoedig mogelijk, uiterlijk 3 werkdagen, contact met je op om een afspraak in te plannen.

Meld je aan voor jouw gratis en vrijblijvende eerste loopbaan gesprek!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op via mail of telefoon om samen ons gesprek in te plannen.

akkoord verklaring

Jouw mindf*cks tackelen om je Droombaan te kunnen realiseren.

Als je bedenkt dat jouw gedrag voor 80% voortkomt uit je eigen gedachtes dan is het behoorlijk belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Tijdens mijn trajecten is mindset dan ook een rode draad die we elke keer op een ander niveau beetpakken. Ga alvast met jouw overtuigingen aan de slag via mijn gratis E-book!

Een verlangen zonder actie, blijft een droom.

Ik weet wel wat ik niet wil, maar niet wat ik wèl wil! Waar moet ik beginnen?

Ik twijfel te veel en durf geen keuzes te maken. Omdat ik niet goed weet of dit het nou echt is? Ik wil bewust een keuze voor een volgende stap maken. 

Zorg dat het niet bij dat verlangen naar verandering blijft maar onderneem nu nog actie! 

FLOW-WORX call

  • Heb jij nu ook het gevoel dat je de energie uit je lijkt weg te vloeien alsof het water is?
  • Ervaar jij nu ook dat je blokkeert in waar je naartoe wilt groeien als professional?
  • Heb jij een idee van hoe je de FLOW weer terugkrijgt in je carrière?
  • Ben je clueless als het gaat om bedenken welke volgende stap jij te zetten hebt om te komen waar je wilt zijn?

Wat het ook is, één ding is duidelijk! Momenteel zit jij niet in de FLOW……

Geef je dan op voor deze FLOW-WORX call!