Contact voor loopbaan coaching

Vraag nu gratis een vrijblijvend gesprek aan waarin ik je alle informatie kan geven over mijn aanbod. Je kan alle vragen stellen die jij hebt, maar tegelijkertijd ook ervaren of de methode en ik als coach voor jou een match ben!

 

Vertrouw erop dat ik eerlijk ben tijdens ons gesprek en echt samen met je kijk wat het beste bij jouw loopbaan vraag past. Ervaren wij als persoon geen klik dan zal ik dit aangeven en wellicht dat een andere loopbaancoach binnen mijn netwerk jou verder kan helpen. Merk ik dat er eerst iets anders of wellicht meer nodig is dan ik je kan bieden ook dan vertel ik het tegen je. Heb jij bezwaren of twijfels weet dan dat ik, nadat ik je uit heb gevraagd en al het mogelijke heb gedaan om deze bij je weg te nemen, je ook de ruimte zal geven om na te denken.

 

Denk je nu YEP dit lijkt mij een goede eerste stap! Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Na het inlezen in de verschillende coachingsmogelijkheden en heel wat uitstelgedrag besloot ik gebruik te maken van de optie van een vrijblijvend kennismakingssessie met Jola. Dit gesprek overtuigde mij om het droombaan traject aan te gaan. Jola wist indringende vragen te stellen om alvast mijn blik te verruimen en open te staan voor de opties die ik zou gaan krijgen. Dit eerste gesprek zette mij al aan het denken over mijn opties. 

José

Gun het jezelf, vraag nu een gesprek aan!

Ik wil graag met je in contact!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op via mail of telefoon om samen iets in te plannen.

akkoord verklaring

Overige vragen

Mail naar info@flowworx.nl, stel je vraag en laat je gegevens achter. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.