Masterclass Droombanen bestaan niet, je hebt ze te creëren!

Droombaan, laat me niet lachen. Dat is hoe ik er jaren geleden ook over dacht.

Vanuit mijn eigen beperkende gedachtegang was ik er namelijk van overtuigd dat werk gewoon werk was, een baan nodig was om geld te verdienen, praktisch, wat wel ook prima mocht zijn maar een Droombaan, nee dat is een sprookje….

Een Droombaan dat is niet voor mij weggelegd, daar moet je mazzel voor hebben, een bijzonder getalenteerd iemand zijn en/of heel hard voor werken.

En nu?! Nu ben ik gewoon Droombaancoach! In mijn manier van denken en zien is er dus ontzettend veel veranderd de afgelopen jaren. Ook ik heb mijn worstelingen gekend met mijzelf en de omstandigheden waar ik in zat en toch is het gelukt om ook mijn DROOMBAAN te realiseren. Dat wil wat zeggen, trust me 😉

In deze masterclass:

💫 Ga ik je meenemen in HOE ook jij je DROOMBAAN wél kan creëren.

💫 Deel ik dé methode met je die jou helpt om je Droombaan te gaan ontdekken.

💫 Toon ik je het geheim én laat ik je ervaren je wat er nodig is om jouw Droombaan te realiseren.

💫 En ik ga jouw persoonlijk minstens 1 stap verder helpen dan waar je NU staat, mits je het aandurft tenminste……

De masterclass geef ik een paar keer per jaar, zodra er nieuwe data beschikbaar zijn zal ik die zo snel mogelijk hier op de site delen. Wil je echter de kans niet missen? Schrijf je dan in voor inspiratiemails voor je loopbaan, hierin deel ik altijd als eerste de nieuwste ontwikkelingen!

Wat andere vonden van de Masterclass

Meer weten over mij? Scroll gerust door mijn website en in onderstaande video stel ik mijzelf live voor!