Contact

Match call voor droombaan coaching

Vraag nu gratis een vrijblijvende match call aan waarin jij kan ervaren of de droombaanmethode en of ik als coach voor jou een match ben!

Vertrouw erop dat ik eerlijk ben tijdens ons gesprek.

Matchen wij niet als persoon dan zal ik dit aangeven en wellicht dat een andere Droombaancoach jou verder kan helpen.

Merk ik dat er eerst iets anders of wellicht meer nodig is dan ik je kan bieden ook dan vertel ik het tegen je.

Heb jij bezwaren of twijfels weet dan dat ik, nadat ik je uit heb gevraagd en al het mogelijke heb gedaan om deze bij je weg te nemen, je ook de ruimte zal geven om na te denken.

Denk je nu YEP dit lijkt mij een goede eerste stap! Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Na het inlezen in de verschillende coachingsmogelijkheden en heel wat uitstelgedrag besloot ik gebruik te maken van de optie van een vrijblijvend kennismakingssessie met Jola. Dit gesprek overtuigde mij om het droombaan traject aan te gaan. Jola wist indringende vragen te stellen om alvast mijn blik te verruimen en open te staan voor de opties die ik zou gaan krijgen. Dit eerste gesprek zette mij al aan het denken over mijn opties. 

José

Gun het jezelf, en vraag nu de Match Call aan!

Overige vragen

Wil je graag contact over een ander onderdeel van mijn aanbod, dat kan altijd! Mail naar info@flowworx.nl, stel je vraag en laat je gegevens achter. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.