Over mij

Verlangen, Verantwoordelijkheid, Voldoening.

Verlangen I Verantwoordelijkheid I Voldoening
Dit is waar ik jou bij ga helpen!

Door te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen én regie (gaan) nemen voor jou loopbaan, creëer jij voldoening in jouw leven!

Ik als coach help jou jezelf te (her)ontdekken, jezelf te (durven) zijn en te kiezen wat voor jou belangrijk is. Door de confrontatie aan te gaan met jezelf word jij je bewuster van het pad dat je wilt gaan nemen.

Het kan zijn dat hierbij belemmerende gedachten en gedrag naar voren komt die jou tegenhouden. Door het zelfinzicht en door deze patronen aan te gaan zorg jij ervoor dat je het vertrouwen ontwikkeld om ook daadwerkelijk stappen te ondernemen en zo je Droombaan te realiseren.

Met mijn eigen talenten en eigenschappen zoals nieuwsgierigheid, empathisch vermogen en ervaringsgerichte manier van werken ben ik betrokken bij jou als mens. Ik hou ervan om in verbinding te staan met de ander, maar ben ook iemand die er niet voor schuwt om de confrontatie aan te gaan om je bewust te laten worden van wat er gaande is binnen jou.

 Een traject bij mij zorgt voor hernieuwde inspiratie. Je energie gaat weer stromen. Je weet wat je wilt en met welke stappen je daar kan komen. Je gaat kiezen voor wat nu écht past en omdat het goed voelt is die volgende stap zetten in jouw loopbaan ineens dichterbij dan je dacht.

Overigens ben ik ook getrouwd, moeder van twee energierijke meiden en sportieveling, wonend in gemeente Utrecht.

Mijn opleidingsachtergrond is fysiotherapie. Binnen dit werkveld heb ik veel verschillende kanten gezien en de laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in onder andere ACT, lichaamsbewustwording, de werking van het stresssysteem binnen de chronische pijnrevalidatie. Ook hier heb ik veel mensen geholpen middels coaching om een nieuw pad te bewandelen, keuzes te maken ten behoeve van zichzelf én werk, werksetting en omgeving te creëeren die WEL passend is. Niet alleen maar vanuit de drijfveer pijn maar juist vanuit de kant wat iemand wilt in zijn (werkende) leven.

Deze methodes zet ik nu voor een andere doelgroep in, eentje waar ik veel energie van krijg. Ik hou er van om inzichten te creëren bij de ander. Jouw te zien groeien en je te helpen om weer in contact te komen met jezelf en jouw eigen verlangens. Met het maken van krachtige keuzes en de regie te (durven) nemen kom jij in de flow en creëer jij voldoening in jouw leven.

Zullen we aan de slag gaan?!

Tevens ben ik gecertificeerd droombaan coach en hanteer ik de methode ontwikkeld door Maartje Koppen en ben ik aangesloten bij de NOBCO waardoor je garantie krijgt in de vorm van een professionele coach met kwaliteit. Dit kan soms interessant zijn voor je huidige werkgever als deze bijvoorbeeld wilt en kan bijdragen in jou persoonlijke ontwikkeling.