Trainingen, workshops en BOOST’s.

Investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling loont ALTIJD! Jezelf beter leren kennen door te ontdekken wat je nu eindelijk echt wilt, wie je bent en wat je kan zorgt ervoor dat jij een steviger fundament hebt om op te bouwen. Iets wat jij jou hele werkende (en privé) leven mag meenemen en baat bij hebt. Zonder goed fundament blijft je huis namelijk niet staan, simpel zat!

Loopbaan coaching om je Droombaan te creëren hoeft niet te betekenen dat je direct een volledige carrièreswitch gaat maken. Uiteraard kan dat wel een mogelijkheid zijn. Echter jobcrafting doordat jij je drijfveren en talenten ontdekt behoord ook tot de mogelijkheden. Samen bekijken we de mogelijkheden, jouw wensen, ontdekken we nieuwe kanten of bekrachtigen te maken/gemaakte keuzes. Hebben we duidelijk wat je wilt en wie je bent, dan is het nog een kwestie van hoe daar te komen waar je naartoe wilt. Het maken van een concreet plan van aanpak helpt je de stappen te zetten die hiervoor nodig zijn.

Kijk wat voor jou de beste benadering is om je loopbaan vraag beet te pakken. Wil je graag even in overleg om te bepalen wat de mogelijkheden zijn of samen te kijken wat passend is, neem dan vooral vrijblijvend contact op!

Sollicitatie BOOST

Moeite met solliciteren? Wil het maar niet lukken? Geen idee waar je moet beginnen? Heb je al zweet handen als je erbij nadenkt? Of vind je het fijn om te sparren over hoe jij je sollicitatie kan aanvliegen?

Lees dan hieronder verder hoe ik je hierbij kan helpen!

Workshop/training jou onderscheidend CV

Baal jij er ook zo van, elke keer net niet te worden uitgenodigd om op gesprek te komen? Wil jij ook niet meer onderaan die stapel van sollicitanten terecht komen? Niet meer hopen dat je op de een of andere manier toch wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek?

Lees verderop wat deze workshop jou kan bieden!

Training/webinar STRESSED OUT! 'Grip op je stress'

Heb jij dat nu ook wel eens? Last van onverklaarbare (fysieke) klachten, geïrriteerd reageren op je omgeving of loop je letterlijk tegen een burn-out aan te hikken?

Deze training (of webinar) geeft je inzicht in hoe dit komt en de praktische tips zorgen ervoor dat je niet met lege handen naar huis gaat. 

Korte cursus 'Stress en de signalen'

Ik geef trainingen op maat en bespreek graag samen met jou wat er mogelijk is. Denk aan onderwerpen zoals solliciteren, talenten en drijfveren of mindset. Daarnaast  kan je terecht voor diverse online korte cursussen of een BOOST sessie voor bijvoorbeeld jou sollicitatie.

Sollicitatie Boost

 • Weet je even niet hoe je die ene sollicitatie aan kan vliegen?
 • Merk je dat de zenuwen je te baas worden?
 • Of wil je gewoon graag goed voorbereid voor de dag komen?

Ja op 1 of meerdere vragen, dan is de Sollicitatie BOOST wel wat voor jouw! Met een voorbereidende opdracht en een live of online BOOST sessie gaan wij in op de zaken die jij nodig hebt om tijdens je sollicitatie vol vertrouwen het gesprek aan te gaan en/of lukt het je de eventuele business case met overtuiging te presenteren.

Neem contact met mij op en dan plannen we de afspraak in! Ook als je meer informatie wilt hebben kan je gewoon bellen of mailen.

Workshop I Training  ‘Jouw onderscheidend CV’

Baal jij er ook zo van, elke keer net niet te worden uitgenodigd om op gesprek te komen. Wil jij ook niet meer onderaan die stapel van sollicitanten terecht komen? Niet meer hopen dat je op de een of andere manier toch wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek?

Maar wil je,

 • Een CV gebaseerd op jou talenten.
 • Krachtig overkomen in wat je wilt.
 • Trots zijn op hoe jij je zelf in de markt zet en presenteert aan toekomstige werkgevers.
 • Weten HOE jij er uit kan springen en hierdoor jouw kansen vergroot om uitgenodigd te worden?

Dan kan deze training / workshop jou helpen! Mail mij op jola@flowworx.nl om te kijken naar de mogelijkheden om deze workshop te volgen of eventueel om samen met jouw en en groep gelijkgestemde speciaal te plannen.

Of denk je nu, mijn hele bedrijf, afdeling of groep studenten kunnen hier veel van leren? Ook dat behoort tot de opties. Neem gerust contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om het af te stemmen op jullie behoeftes.

Training I Webinar ‘STRESSED OUT! Grip op je stress’.

Heb jij dat nu ook wel eens? Lats van onverklaarbare (fysieke) klachten, geïrriteerd reageren op je omgeving of merk je dat je tegen een burn-out aan zit?

Deze training (die in het kort middels een webinar gegeven kan worden) geeft je inzicht in hoe dit komt. Ik vertel je hoe stress in je lichaam werkt en waarom het zo belangrijk is dat je dit weet. Daarnaast zorg ik ervoor dat jij met praktische tips de deur uitloopt waar je direct mee aan de slag kan gaan.

Dit doe ik voor mensen individueel, in (kleine) groepen, maar ook voor bedrijven die hun medewerkers graag bewust en gezond willen houden door preventief actie te ondernemen.

Waarom ik dit doe?

Ik zelf ben in 2015 door stress overvallen en liep ook tegen die welbekende burn-out aan te duwen. Dit ondanks mijn werkveld en kennis op het gebied hiervan toentertijd. Nog meer dan ooit was dat een motivatie voor mij om mijzelf te verdiepen in het fenomeen stress en de werking hiervan in ons lichaam. Ik ging stap voor stap zelf toepassen wat ik ook meer ging uitdragen, hierdoor heb ik eigenhand ervaren wat er voor nodig is om stress te managen.

Heb ik nu nooit meer stress? Ow jawel hoor, maar ik herken de signalen zovele malen eerder dat ik ook sneller kan ingrijpen en leidt het niet meer van kwaad tot erger.

En dát gun ik iedereen!

Wat andere er van zeggen

Yes! Elke keer als ik dit webinar of deze training geef krijg ik zoveel mooie reacties van de deelnemers. Heerlijk om op deze manier te mogen bijdragen aan iemands mentale en fysiek gezondheid op de werkvloer.

Ik vond de uitleg over hoe stress ontstaat en waarom we het vaak ophouden en niet loslaten heel goed om meer begrip voor mijn lichaam te krijgen. 

Annoniem

Ik heb er weer mooie tips bij om uit te voeren die mij zeker gaan helpen.

Bob

Er zaten veel leermomenten in. De zin die ik belangrijk vond stond niet in de spreadsheets: “Moet ik dit nu doen?”. En dan de intonatie, ik vond het echt geniaal!

Lieke

Vond je manier van uitleg en spreken erg prettig om naar te luisteren en inspirerend. Dank!

Annoniem

Waar gaan we mee aan de slag?

➤ Ik leer je dé vraag aan jezelf te stellen.

➤ Je krijgt inzicht in de wondere wereld van STRESS en zijn werking.

➤ Je ontvangt die ene checklist die jou gaat helpen om stress te herkennen.

➤ Ik reik je praktische handvaten aan om grip op jou stress te hebben en je stresslevel te verlagen.

Wat levert het mij dan op?

1. Je krijgt begrip voor jezelf, je lichaam en de situatie waar jij je in bevind.

2. Jij weet welke stress signalen er zijn en kan ze herkennen bij jezelf.

3. Je kan met minimaal 10 praktische tips direct aan de slag.

4. Een gevoel van opluchting omdat jij je realiseert dat je niet de enige bent én dat het eigenlijk een hele normale reactie is.

En ga je écht met de tips uit het webinar aan de slag dan:

➤ Krijg je weer meer focus.

➤ Kan je weer ontspanning ervaren.

➤ Maak je bewustere keuzes t.b.v. jezelf en zelfzorg.

➤ Ga je weer reageren als jezelf.

➤ Doe je weer energie op.

Zeg je nu JA dat wil ik allemaal, neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken voor jezelf of voor jouw bedrijf en medewerkers. Dan kunnen we samen bepalen wat nodig én handig is!

Jouw mindf*cks tackelen om je Droombaan te kunnen realiseren.

Als je bedenkt dat jouw gedrag voor 80% voortkomt uit je eigen gedachtes dan is het behoorlijk belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Tijdens mijn trajecten is mindset dan ook een rode draad die we elke keer op een ander niveau beetpakken. Ga alvast met jouw overtuigingen aan de slag via mijn gratis E-book!

Een verlangen zonder actie, blijft een droom.

Ik weet wel wat ik niet wil, maar niet wat ik wèl wil! Waar moet ik beginnen?

Ik twijfel te veel en durf geen keuzes te maken. Omdat ik niet goed weet of dit het nou echt is? Ik wil bewust een keuze voor een volgende stap maken. 

Zorg dat het niet bij dat verlangen naar verandering blijft maar onderneem nu nog actie! 

FLOW-WORX call

 • Heb jij nu ook het gevoel dat je de energie uit je lijkt weg te vloeien alsof het water is?
 • Ervaar jij nu ook dat je blokkeert in waar je naartoe wilt groeien als professional?
 • Heb jij een idee van hoe je de FLOW weer terugkrijgt in je carrière?
 • Ben je clueless als het gaat om bedenken welke volgende stap jij te zetten hebt om te komen waar je wilt zijn?

Wat het ook is, één ding is duidelijk! Momenteel zit jij niet in de FLOW……

Geef je dan op voor deze FLOW-WORX call!