Transformagie kalender

Ik weet al genoeg en meld me direct aan!

Ik twijfel en lees graag nog even verder….

Ik begon in december aan mijn transformagie (nee geen typefout) die zorgde voor mijn droombaan én droomleven.

Heel 2018 en begin 2019 zijn uitdagende periodes voor ons geweest. Gesodemieter met advocaten omtrent de werksituatie van mijn man, financiën die beperkt waren, opstarten van bedrijf van mijn man (pas later in 2019 die van mij), mijn toen steeds sterker wordende gevoelens van beklemming in mijn toenmalige loondienst-baan, mijn worsteling van weerstand om te moeten/willen verhuizen, de let-ter-lijke overstroming van ons huis en alle wederopbouw die daarbij kwam kijken. Kortom;

Life trew me a curfball

Echter al eerder, vanaf 2015, ben ik begonnen om mijzelf beter te leren kennen en te herontdekken ‘Wat wil ik in mijn werkende leven’ was de prangende vraag.

Het was een half jaar na de geboorte van mijn tweede dochter toen ik overspannen aan het einde van mij latijn was, ik niet meer goed voor mijzelf zorgde waardoor ik mij down/neerslachtig voelde.

Ik blokkeerde….

Het kwam onder andere doordat ik mij gevangen voelde in de beperking van mijn opleiding, want ‘ik had een vak geleerd’. En daarnaast ervoer ik dat ik de uitzondering was die hiermee worstelde en de enige die zijn werkende leven niet op de rit had, wat erg eenzaam voelde. Naast de overtuiging die ik had ‘ik moet dit toch alleen kunnen’, niet heel helpend in mijn proces.

Ik zag om mij heen dat iedereen wist wat hij/zij wilde, zij gingen ervoor en maakte carrière en/of volgende hun hart en gelukkig was; ‘dat wilde ik ook!’. Maar ja, wat dan?

En nog belangrijker; hoe kwam ik hierachter?

Na eerst nog een baan switch tussendoor in 2017 (want ik dacht en hoopte dat dit voldoende zou helpen) woonde ik eind november 2018 een event bij welke mij echt heeft wakker geschud en ben ik serieus werk gaan maken van mijn ontdekkingstocht.

Zodoende ben ik mijn transformagie begonnen in december 2018. Het heeft bij mij dus jaren geduurd voordat ik ECHT aan de slag ging met deze alles overheersende vraag;

Wat wil ik?

Mijn pad werd langzaamaan duidelijk, ik kwam in contact met de juiste personen die mij konden helpen en waagde de sprong.

Nu heb ik sinds 2 jaar écht het roer omgegooid en ben als zelfstandige begonnen met mijn bedrijf, Flowworx.

Dit heeft ook consequenties gehad voor onze woonsituatie, want wilde ik mij echt VRIJ voelen om die keuze te maken van loondienst naar zelfstandig ondernemer dan moest er financieel ook het één en ander veranderen.

Ik kan je vertellen, nu wil ik niet anders meer!

We wonen heerlijk, ik voel de (financiële) vrijheid elke dag en mij werkgeluk is trough the roof!

Want ik mag nu mijn coachees verder helpen in dat stuk waar ik zo lang mee heb geworsteld, waarin ik mij zo eenzaam in heb gevoeld en hun werkend leven beïnvloeden wat uiteraard een positief effect heeft op het privé.

Mijn missie is dan ook dit ripple effect te vergroten, nóg meer mensen bereiken om te helpen, hernieuwde inzichten in zichzelf te geven, de power om die stap te nemen welke ow zo spannend voelt en dat gevoel van er alleen voor staan de kop in te drukken.

In het kader van dit golfeffect te vergroten en de decembermaand met zijn magische werking waarin mijn verandering ook is begonnen heb ik deze transformagie kalender gecreëerd.

Een speciale aftel kalender gericht op jouw veranderingsproces rondom jouw loopbaan.

Elke dag gaat er een ‘vakje’ open en krijg jij een mail met daarin een sprankelende inspiratie, een prikkelende vraag, een confronterende, inspirerende video of een uitdagende opdracht.

Wil jij je niet jarenlang zo naar en hulpeloos voelen als ik heb gedaan? Melde je dan aan voor de TRANSFORMAGIE kalender!

Aan het einde van deze transformagische decembermaand;

➤ Heb jij de de 5 stappen ontdekt die er nodig zijn om je droombaan te ontdekken en creëren.

➤ Krijg jij tools en tips uitgereikt om de eerste actie te ondernemen.

➤ Weet jij wat mij het meeste heeft geholpen om de stap te wagen en tevens nu mijn grootste tool is die ik inzet om blokkades van mijzelf en bij mijn coachees blokkades te doorbreken. Puur om je inzicht te bieden in ‘what it takes’ en je hier alvast een stuk mee op weg te helpen.

➤ Heb je helder wat JIJ mag gaan doen aangaande jouw droombaanmindset.

➤ Ga je zoveel inspiratie krijgen dat je écht zin krijgt om aan de slag te gaan met jouw TRANSFORMAGIE!