Van 12 t/m 17 gratis loopbaanadvies voor iedereen!

Nou ja in ieder geval voor degene die zich aanmelden dan ;-).

De Week van de loopbaan is een landelijk initiatief van NOLOC (beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches). In deze week staat het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt centraal.

Uiteraard ben ik hier ook een enorme voorstander van!

Ook bij mij kan jij je aanmelden en voor die week heb ik mijn agenda dan ook opengezet zodat jij een afspraak in kan plannen. Aanmelden doe je hieronder via het formulier. In de bevestigingsmail ontvang je direct de link naar mijn online agenda.

 

FAQ

Voor wie is zo’n afspraak? Iedereen die:

– met een vraag zit ten aanzien van zijn of haar loopbaan. OF

– hulp nodig heeft bij het verder komen van het ontdekken wat hij/zij nu echt wil. OF

– vastloopt en geen idee heeft hoe, wat of waar? OF

– een specifieke ontwikkelvraag heeft. OF

– graag wilt sparren over zijn/haar loopbaanpad.

Of wat jij dan ook voor vragen hebt ten aanzien van jou loopbaan en werkgeluk!

 

Hoelang duurt zo’n afspraak?

We gaan één uur samen aan de slag, fijn om de tijd te hebben en elkaar uitgebreid te spreken. Zorg jij dat je deze tijd ook reserveerd in je agenda?!

 

Waar vind de afspraak plaats?

We meeten online via ZOOM, deze link ontvang je direct na het inplannen van je afspraak en nogmaals één dag van te voren ter herinnering.

Zit ik dan ergens aanvast?

Nogmaals het is gratis én vrijblijvend, maar in het kader van efficiente planning vraag ik je wel dat áls je een afspraak inpland deze ook echt bij te wonen. Uiteraard kan jij je afspraa verzetten of afzeggen als er onverhoopt wat tussenkomt. Echter maak prioriteit van jezelf en zorg ervoor dat jij hier ruimte voor maakt, gun het jezelf!

 

Waar meld ik mij aan?

Hieronder kan je het formulier invullen en ontvang je binnen 5 minuten een mail met hierin de link naar mijn online agenda. Plan daar je afspraak zelf in. Lukt het niet met de open plekken die er nog zijn? No worries! Mail mij gewoon even en dan kijken we samen wat er wel mogelijk is!

 

 

Gratis én vrijblijvend loopbaanadvies!

In het kader van de week van de loopbaan via het NOLOC is het mogelijk om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Benieuwd met welke vraag jij rondloopt?!

Laat hieronder je gegevens achter! Je krijgt een email met daarin de link naar mijn agenda om zelf een afspraak in te plannen! Vervolgens ontvang je een bevestiging met daarin de link om elkaar online te meeten. Komt er onverhoopt wat tussen? Je kan je afspraak altijd verzetten OF desnoods afzeggen.
akkoord verklaring