Aanbod overig

Hier staan de diverse workshops, trainingen, webinairs en challenges die ik organiseer en geef. Soms zijn deze gratis en andere keren geef ik deze voor een bepaalde organisatie of stel ik zelf een groep samen met gelijkgestemde en geïnteresseerde mensen die aan zichzelf willen werken.

  • Sollicitatie BOOST
  1. Weet je even niet hoe je die ene sollicitatie aan kan vliegen?
  2. Merk je dat de zenuwen je te baas worden?
  3. Of wil je gewoon graag goed voorbereid voor de dag komen?

Ja op 1 of meerdere vragen, dan is de Sollicitatie BOOST wel wat voor jouw! Met een voorbereidende opdracht en een live of online gesprek gaan wij in op de zaken die jij nodig hebt om tijdens je sollicitatie vol vertrouwen het gesprek aan te gaan en lukt het je de eventuele business case met overtuiging te presenteren.

Neem contact met mij op en dan plannen we de afspraak in!

Hoe herken jij STRESS?

Ik heb deze training opgezet naar aanleiding van een challenge begin 2020. Iedereen die zich voor 1 juni 2020 aanmeld voor het droombaantraject krijgt training als BONUS.

Vier weken lang ontvang je van mij op verschillende momenten van de week in mails met hierin informatie over het stressmechanisme, stel ik je vragen, geef ik tips, oefeningen en leer jij hoe je in contact kan komen met jou signalen. Hierdoor ben jij je bewuster van jezelf, ga je bewuster de dag door en signaleer jij eerder waar je behoefte aan hebt. Doordat dit gebeurd kan je (andere) keuzes maken ten behoeve van jezelf. Wil je hier meer van weten? Of de training los volgen van het droombaantraject

De checklist zit ook verweven in de challenge en ontvang je dan zowiezo gaande weg, maar wil je de signalen checklist nu al ontvangen? Dan kan dat uiteraard! Of wil je de checklist eerst bekijken voor je besluit mee te doen met de challenge, be my guest!

  • Workshop I Webinair ‘Herken je talenten’
  • Workshop ‘Hoofd uit, lijf aan!’

Wil je nu al meer informatie? Of twijfel je over iets wat je hierboven hebt gelezen, zorg dan dat je contact opneemt en dan kan ik je informeren naar de mogelijkheden of je vraag beantwoorden, dat doe ik namelijk met alle liefde!