Aanbod

Hierin gaan we 5 maanden intensief met elkaar aan de slag doormiddel van persoonlijke individuele coaching, video’s, werkboeken, online groepstrainingen, samenwerkdagen met groep gelijkgestemde en online individuele supercoachsessies en nog meer. In de bewezen 5 modules met 14 stappen volgens de Droombaanmethode gaan we écht ontdekken wat jij nu wilt in jouw werkende leven. Wil je weten over of dit traject iets voor je is? Je kan er veel over lezen op mijn site echter een kennismakingsgesprek is vaak nog net iets meer verhelderend.

  1. Weet je even niet hoe je die ene sollicitatie aan kan vliegen?
  2. Merk je dat de zenuwen je te baas worden?
  3. Of wil je gewoon graag goed voorbereid voor de dag komen?

Ja op 1 of meerdere vragen, dan is de Sollicitatie BOOST wel wat voor jouw! Met een voorbereidende opdracht en een live of online gesprek gaan wij in op de zaken die jij nodig hebt om tijdens je sollicitatie vol vertrouwen het gesprek aan te gaan en lukt het je de eventuele business case met overtuiging te presenteren.

Neem contact met mij op en dan plannen we de afspraak in!

Hoe herken jij STRESS?

Ik heb deze training opgezet naar aanleiding van een challenge begin 2020.

Vier weken lang ontvang je van mij op verschillende momenten van de week in mails met hierin informatie over het stressmechanisme, stel ik je vragen, geef ik tips, oefeningen en leer jij hoe je in contact kan komen met jou signalen. Hierdoor ben jij je bewuster van jezelf, ga je bewuster de dag door en signaleer jij eerder waar je behoefte aan hebt. Doordat dit gebeurd kan je (andere) keuzes maken ten behoeve van jezelf. Wil je hier meer van weten?

  • Workshop I Webinair ‘Herken je talenten’
  • Workshop ‘Hoofd uit, lijf aan!’

Wil je nu al meer informatie? Of twijfel je over iets wat je hierboven hebt gelezen, zorg dan dat je contact opneemt en dan kan ik je informeren naar de mogelijkheden of je vraag beantwoorden, dat doe ik namelijk met alle liefde!