Webinar I Training STRESSED OUT! Grip op je stress.

Heb jij dat nu ook wel eens? Last van onverklaarbare (fysieke) klachten, geïrriteerd reageren op je omgeving of loop je letterlijk tegen een burn-out aan te hikken?

Deze training of webinar geeft je inzicht in hoe dit komt. Ik vertel je hoe stress in je lichaam werkt en waarom dit weten zo belangrijk is. Daarnaast zorg ik ervoor dat jij met praktische tips de deur uitloopt waar je direct mee aan de slag kan gaan.

Dit doe ik voor mensen individueel in (kleine) groepen, maar ook voor bedrijven die hun medewerkers graag gezond willen houden en preventief actie willen ondernemen.

Waarom ik dit doe?

Ik zelf ben in 2015 door stress overvallen en liep ook tegen die welbekende burn-out aan te duwen. Dit ondanks mijn werkveld en kennis op het gebied hiervan toentertijd. Nog meer dan ooit was dat een motivatie voor mij om mijzelf te verdiepen in het fenomeen stress en de werking hiervan in ons lichaam. Ik ging stap voor stap zelf toepassen wat ik ook meer ging uitdragen, hierdoor heb ik eigenhand ervaren wat er voor nodig is om stress te managen.

Heb ik nu nooit meer stress? Ow jawel hoor, maar ik herken de signalen zovele malen eerder dat ik ook sneller kan ingrijpen en leidt het niet meer van kwaad tot erger.

En dát gun ik iedereen!

Wat andere er van zeggen

Yes! Elke keer als ik dit webinar of deze training geef krijg ik zoveel mooie reacties van de deelnemers. Heerlijk om op deze manier te mogen bijdragen aan iemands mentale en fysiek gezondheid op de werkvloer.

Waar gaan we mee aan de slag?

➤ Ik leer je dé vraag aan jezelf te stellen.

➤ Je krijgt inzicht in de wondere wereld van STRESS en zijn werking.

➤ Je ontvangt die ene checklist die jou gaat helpen om stress te herkennen.

➤ Ik reik je praktische handvaten aan om grip op jou stress te hebben en je stresslevel te verlagen.

Wat levert het mij dan op?

1. Je krijgt begrip voor jezelf, je lichaam en de situatie waar jij je in bevind.

2. Jij weet welke stress signalen er zijn en kan ze herkennen bij jezelf.

3. Je kan met minimaal 10 praktische tips direct aan de slag.

4. Een gevoel van opluchting omdat jij je realiseert dat je niet de enige bent én dat het eigenlijk een hele normale reactie is.

En ga je écht met de tips uit het webinar aan de slag dan:

➤ Krijg je weer meer focus.

➤ Kan je weer ontspanning ervaren.

➤ Maak je bewustere keuzes t.b.v. jezelf en zelfzorg.

➤ Ga je weer reageren als jezelf.

➤ Doe je weer energie op.

Zeg je nu JA dat wil ik allemaal, neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken voor jezelf of voor jouw bedrijf en medewerkers. Mail naar jola@flowworx.nl dan kunnen we samen bepalen wat nodig én handig is!